Praktisch bijbel onderwijs

Praktisch bijbel onderwijs

Sida Digristina is super enthousiast over God en zijn liefde voor ons en zijn prachtige lessen voor ons uit de bijbel. Ze houdt ervan om de lessen uit Zijn woord praktisch te maken zodat je er vandaag de dag mee aan de slag kunt. Wil je haar uitnodigen voor een spreekbeurt? Neem dan contact op met Door Liefde.

 

Groeiacademie

De Groeiacademie is de plek binnen Rafael Amersfoort waar je wordt geholpen om te gaan leven in de stroom van de hemel, als inwoner van het Koninkrijk van God. God wil jou gebruiken om Zijn Koninkrijk te brengen overal waar jij komt. We merken dat de beschikbare tijd op zondagmorgen simpelweg te kort schiet om te verdiepen en echt te gaan leven vanuit de overwinning die Jezus aan het kruis volbracht.

Sida Digristina is module leider van de module ‘Groeien in Waarheid’

Johannes 8:31-32 zegt ‘Als u in Mijn woord blijft, bent u werkelijk Mijn discipelen, en u zult de waarheid kennen, en de waarheid zal u vrijmaken’. God wil niets liever dan dat jij Zijn Waarheid ontdekt zodat jij kan leven en dat in overvloed!

In de module ‘Groeien in Waarheid’ ontdek je wat Gods Woord jou te vertellen heeft over onderwerpen zoals lofprijs, mediteren op het woord, gezondheid, heersen in kracht, voorspoed, getuigen en meer! De module is bedoeld voor christenen die verandering en of verdieping willen zien in hun dagelijks leven door het Woord van God toe te toepassen. De Bijbel zegt: ‘Wat je zaait, zal je oogsten’. Dit is Gods belofte voor jou! Zaai Zijn Waarheid in je leven, vertrouw op Hem en draag vrucht!

Voor meer informatie en/of aanmelden zie:

https://www.rafaelamersfoort.nl/go/ik-doe/groei-academie

Start typing and press Enter to search