Waarom dōTERRA?

Waarom ben je zo enthousiast over dōTERRA en waarom gebruik je juist deze olie? Deze vraag krijgen we regelmatig. Hieronder het antwoordt:

 

1 dōTERRA betekent: geschenk van de aarde. God heeft ons schitterende geschenken gegeven in Zijn schepping. Het is geweldig om te ontdekken wat die kunnen betekenen voor ons.

  1. dōTERRA’s essentiële oliën bevatten alleen de pure, essentiële oliën uit de plant zelf en geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie kunnen verminderen. Ze zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden, conserveringsmiddelen of toxische bestanddelen.
  2. dōTERRA stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de olie. dōTERRA kiest voor de beste planten die geteeld zijn in de meest ideale omgeving en zorgvuldig worden geoogst op het moment dat de planten hun hoogste waarde hebben. Er wordt gekeken naar de toestand van de grond, het klimaat, de hoogte en het oogstseizoen. Iedere liter olie wordt getest door onafhankelijke, externe partijen volgens de normen van het door dōTERRA zelf ontwikkelde CPTG-keurmerk (wat staat voor: Certified Pure Therapeutic Grade). Dit garandeert niet alleen de zuiverheid van de olie maar ook de samenstelling. Hierdoor weet je dat je de olie veilig kunt innemen (oliën die daarvoor bedoeld zijn) en dat de olie daadwerkelijk een therapeutische werking heeft. Voldoet de olie niet aan de norm, dan brengt dōTERRA de olie niet op de markt. Er worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit, ondanks dat de olie dan mogelijk een paar maanden niet leverbaar is.
  3. dōTERRA is transparant over deze testresultaten en stelt de testrapporten zelfs vrijelijk ter beschikking. Voer het nummer dat je onderaan het flesje vindt in op sourcetoyou.com.
  4. dōTERRA verkoopt niet via winkels. dōTERRA heeft bewust gekozen om de oliën niet via winkels te verkopen. De olie gaat rechtstreeks van de destilleerders naar dōTERRA en dan naar de mensen thuis. Hierdoor sla je een aantal dure stappen over zodat we mensen zonder onnodige extra kosten kunnen helpen.

6 Educatie en begeleiding. Als je start met het toepassen van essentiële oliën is het belangrijk dat je de juiste begeleiding krijgt. Start jij via Door Liefde met essentiële oliën dan kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, een gratis wellness consult, gratis live of online masterclasses, besloten FB of app groep en fungeren we als een gids in olie land voor jou.

  1. Last but not least: dōTERRA’s Co-Impact Sourcing en Healing hands foundation.

Veel van dōTERRA essentiële oliën groeien in ontwikkelingslanden.

Vaak worden ervaren telers en destilleerders van essentiële oliën in ontwikkelingslanden onderbetaald of uitgebuit, waardoor hun kans om de armoede te ontvluchten beperkt blijft. Co-Impact Sourcing levert de handvatten die nodig zijn om deze families en gemeenschappen uit de armoede te tillen en economische ontwikkeling te bieden.

Co-Impact Sourcing is een initiatief dat gericht is op het ontwikkelen van duurzame leverancierspartnerschappen waar beide partijen voordeel aan hebben. Er worden duurzame banen gecreëerd en betrouwbare inkomsten voor telers en destilleerders. dōTERRA streeft naar een goede behandeling van zijn leveranciers door het verstrekken van tijdige betalingen tegen eerlijke prijzen. Boeren worden aangemoedigd om samenwerkingsverbanden te vormen om collectieve voordelen en onderhandelingsmacht te delen en tegelijkertijd hun vaardigheden en capaciteit te verbeteren.

 

Bovendien helpt dōTERRA Healing Hands Foundation® ontwikkelingsprojecten in sourcingcommunities ondersteunen. Projecten omvatten scholen, gezondheidsklinieken, verbeterde infrastructuur en schoonwatersystemen. De opbrengst van de Rose handlotion en de Hope olie gaat volledig naar deze Healing Hands Foundation.

 

Meer informatie kun je vinden op deze site:

https://sourcetoyou.com/nl

 

Wil je meer weten over de projecten van dōTERRA  Healing Hands Foundation®  kijk dan hier:

https://dōTERRAhealinghands.org

Ervaringen

Suzanne

‘Hier een moeder van 3 kinderen. Wij hebben als gezin heel veel baat bij de oliën van DōTERRA.

Afgelopen winter gingen de kinderen op en af met oorpijn, verkoudheid en hoesten. Voor deze kwalen heb ik de Melaleuca en de Air ingezet.

Als de oorpijn op kwam zetten smeerde ik de Melaleuca op en  achter de oorschelp van de kinderen na een uurtje trok de pijn dan weg, ik herhaalde dit 3 keer per dag, na 2 dagen stopte ik en was de oorpijn verdwenen. Bij hoesten en verkoudheid deed ik een druppel Air in de diffuser en zette deze voordat ze naar bed gingen een uurtje aan op hun kamertjes. Wat resulteerde in een hoestvrije nacht en een uitgerust kind.

Wij zijn erg tevreden over deze oliën! De bezoekjes aan de huisarts zijn sterk verminderd!!’

Sandra

‘Ik merk dat ik vooruitgang boek in mijn energie en veel minder pijn heb, ook in het vrijwilligerswerk dat ik doe, kan ik wat meer taken en verantwoordelijkheden aan. Dat was heel erg prettig, aangezien ik al vanaf 2010 ziek thuis ben en niet kan werken vanwege flinke pijnproblemen in mijn hele lichaam; hierdoor had ik ook weinig energie, hoewel mijn hoofd wel van alles wilde. In de loop van de tijd is dat telkens ietsje beter geworden, maar de echte verbazingwekkend grote verandering is nu de laatste maanden opgetreden. Vanaf oktober 2018 gebruik ik naast mijn bed Frankincense en Sandelhout in de diffuser, een half uur staat dat apparaat naast mij die oliën te vernevelen. Beide oliën hebben de eigenschap om door te kunnen dringen in het gebied van je hersenen waar je emoties worden gereguleerd. En daarnaast wordt Frankincense vanwege de hoeveelheid aan positieve bijdragen voor je welzijn ook wel het goud onder de oliën genoemd. Ik had mezelf afgesloten van mijn emoties. Niet helemaal hoor, ik denk zelfs dat niemand het door had. Maar omdat ik ze toch verstopt had kwam ik geen steek verder. En nu wel, en ook met hele grote sprongen! Ik merk dat ik ineens voel waar ik wel en waar ik geen tijd aan wil besteden, en dat ik daarin ook mijn gedachten kan sturen, en vervolgens ook dat wat ik doe. Ik ben super blij dat ik deze oliën heb ontdekt’

Joke

‘Op mijn handruggen heb ik al best lang plekjes die voorstadium van huidkanker (kunnen) zijn: actinische keratose. Diverse malen al, heb ik plekjes laten wegbranden.

Onlangs ontstond er weer een raar, dit keer een nogal sponsachtig plekje. Na eerst Lavendel en Frankincense geprobeerd te hebben, wat niet hielp, ben ik gevoelsmatig overgestapt op Oregano.

1 à 2 maal daags deze verdund op de handruggen gesmeerd. Binnen no time kromp het plekje en was er zelfs niets meer van te zien.

‘T mooie is, dat door de olie, ik meteen minder droge handen had’

Ger

‘Als ik een beetje onrustig ben of nog te veel adrenaline in mijn lijf heb neem ik vlak voor het slapen gaan een Serenity softgel. Dan slaap ik heerlijk in en lekker rustig door. Top Spul!’

Bestellen

Ik wil graag met 25% korting bestellen en goede begeleiding.

Als je start met essentiële olie is het belangrijk dat je goed op weg wordt geholpen. Door Liefde helpt je met ’liefde’ naar een gezonder leven met essentiële oliën.

De beste en goedkoopste manier om met essentiële olie te starten is door het aanschaffen van een met zorg samengestelde kit. Een kit bestaat uit verschillende flesjes met essentiële oliën met eventueel daarbij een diffuser (verdamper) en kokosolie (draagolie).

Waarom een kit?
Handig omdat je nooit van tevoren weet tegen welke uitdaging je aanloopt. Omdat je de olie al in huis hebt kan je gelijk starten met het gebruik ervan!

Voordeliger dan alle flesjes los kopen.

De populairste oliën bij elkaar, goed voor 80% van de meest voorkomende uitdagingen.

Bij een kit krijgt u;
-een kortingsaccount voor een jaar lang bestellen met 25% korting,
-gratis wellness consult van Door Liefde,
-gratis begeleiding van Door Liefde,
-gratis lessen live of online om meer te leren over essentiële oliën,
-maakt u kans op fantastische aanbiedingen en acties.

Bekijk hier de verschillende soorten kits:
https://media.dōTERRA.com/nl/nl/flyers/enrolment-kits.pdf

Ja, ik heb interesse om te starten en wil graag dat er mij met contact wordt opgenomen zodat ik de beste keuze kan maken:

Mail dan naar doorliefde@hotmail.com


Ik wil graag een proefmonster ontvangen.

Gratis proefmonster? Mail dan naar doorliefde@hotmail.com

Start typing and press Enter to search