Wie?  Sida Digristina

Terwijl haar relatie met God meer diepgang kreeg besefte ze dat God een ander plan met haar leven had. Ze gaf haar betaalde baan als praktijkondersteuner in een gezondheidscentrum op en begon met studeren aan Charis Bible College. Door dit praktisch bijbels onderwijs heeft ze de goedheid van God nog meer leren kennen en ervaren en nu heeft ze een grote passie om die goedheid uit te delen.

Die goedheid van God deelt ze o.a. uit door onderwijs te geven over de mooie lessen die in de bijbel staan maar ze heeft  de goedheid van God ook gevonden in de natuur. ‘Wat een waardevolle schatten zijn in de natuur te vinden om onze gezondheid te ondersteunen’.

Sida heeft een grote liefde voor God en de mensen om haar heen, haar passie is dat het goed gaat met mensen. Zowel geestelijk als lichamelijk. De combinatie van bijbels onderwijs en essentiële oliën bevalt haar dan ook goed.

‘Ik voel me een gids die mensen op weg helpt naar een beter leven, een natuurlijk gezond leven’

‘Het leven in relatie met God is een groot avontuur van vertrouwen, groeien en genieten. Ik kan het iedereen aanraden, het is zo mooi om te ervaren dat God echt het goede met ons voorheeft en niets liever wil dan jou en mij zegenen!’

Wat?

Door Liefde is in 2018 opgericht en verleent onder andere diensten op het gebied van praktisch bijbels onderwijs, kennismakingen met essentiële oliën,  workshops en masterclasses over essentiële oliën, workshops op maat, verkoop en persoonlijke begeleiding.

Waar?

Door Liefde is gevestigd in Bunschoten maar voert haar werkzaamheden door heel Nederland uit.

Kom jij in ons team?

Heb jij een passie voor mensen en hun welbevinden en ben jij enthousiast over een natuurlijke leefstijl met essentiële oliën? Lees dan verder.

dōTERRA hoort inmiddels bij de snelst groeiende bedrijven ter wereld en zit in Europa super in de lift. En niet voor niets!

Niet alleen vanwege de kwaliteit van de producten maar zeker ook vanwege de integriteit en filosofie van het bedrijf.  dōTERRA  heeft goed oog voor de gebruiker, de boeren en de natuur. Iedereen moet kunnen meegenieten van de prachtige geschenken uit de natuur en ik geniet ervan als tijdens conventies van dōTERRA God en zijn goedheid in presentaties worden genoemd.

Een business opbouwen met dōTERRA, waarom zou je dit willen?

° Om mensen te helpen naar een gezonder natuurlijk leven.

° Omdat je jouw inkomen wil aanvullen of vervangen.

° Om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

° Omdat jij van zelfstandig werken houdt maar ook van werken binnen een super    enthousiast team.

° Omdat jij wilt werken op tijden dat het jou het beste uitkomt.

° Omdat je goede begeleiding wil bij het opbouwen van je business en het behalen van jouw doelen en dromen.

 

Lijkt dit je wat en wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Door Liefde d.m.v. onderstaand formulier.

Let op, er is een voorwaarde:  je hebt nog geen registratie bij dōTERRA via een ander persoon. Heb je dat wel? Neem dan contact op met hem of haar en vraag om begeleiding.

Start typing and press Enter to search